Liikuntalomat logo

Kreeta

Syksyn Liikuntaloma

Tule mukaan Liikuntalomalle Kreetalle Kreikkaan tänä syksynä. Viikon aikana nautimme liikunnasta, lomasta ja seurasta – eli kaikesta Liikuntalomalle kuuluvasta. Näiden lisäksi pääsemme syömään hyvää ruokaa sekä ihastelemaan upeita maisemia.

Kreeta on pitkään ollut erittäin suosittu lomakohde, suurelta osin monipuolisen luonnon, muinaisten sivilisaatioiden kulttuuriperinnön, kauniiden rantojen ja suotuisan sään ansiosta. Saari on Välimeren viidenneksi suurin ja siellä on noin 650 000 asukasta.

Mikä on Liikuntaloma?

Nordic Training Campin Liikuntalomat ovat liikuntapainotteisia lomamatkoja, joiden tarkoitus on edistää hyvinvointia. Joka päivä matkojen aikana järjestetään useita aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, kuntopiiriä, liikkuvuusharjoituksia, zumbaa, intervalliharjoituksia sekä vaellus- ja pyöräretkiä. Osallistujat voivat vapaasti valita, mihin osallistuvat. Iltaisin järjestetään harjoittelun lisäksi yhteisiä illallisia sekä erilaisia tapahtumia.

NTC:n Liikuntalomat ovat pakettimatkoja, joiden hintaan kuuluu aina lennot, hotellit vähintään puolihoidolla, lentokenttäkuljetukset sekä ohjatut harjoitukset. Matkojen ohjaajat vaihtelevat, mutta kaikilla on vahva urheilutausta, ammattitaitoa liikunnasta ja terveydestä sekä halu tehdä matkasta mahdollisimman mukava jokaiselle osallistujalle.

Liikuntalomalle osallistuakseen ei tarvitse olla huippukunnossa. Aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista ja ne voidaan suorittaa omien kykyjen mukaan. Vaikka Liikuntalomalle osallistuakseen ei vaadita hyvää kuntoa, parhaimman hyödyn Liikuntalomista kuitenkin saa, mikäli raajojen kanssa ei ole suuria ongelmia.

Hauskoja aktiviteetteja joka päivä

Liikuntalomillamme pääset liikkumaan niin paljon kuin haluat! Joka päivä ohjelmassa on erilaisia liikunta-aktiviteetteja asiantuntevien ja ystävällisten ohjaajiemme johdolla. Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu mm. vaellusta, voimaharjoituksia, pallopelejä, liikkuvuusharjoituksia sekä leikkisiä harjoitteita. Intensiteettiä ja vaikeusastetta on mahdollista muokata omien kykyjen mukaan ja aina voi itse päättää, mihin harjoituksiin osallistuu. Eniten matkasta saa kuitenkin irti, mikäli ei ole suuria ongelmia raajojen kanssa.

Vaellus- ja pyöräilyretket

Kreetan luonto sopii hyvin vaellusretkiin ja pyöräilyyn. Kreetalla on monia mukavia vaellusreittejä ja lisäksi polkupyöriä on helppo vuokrata päästäkseen tutkimaan saaren muita osia. Useimmat tiet soveltuvat pyöräilyyn, eivätkä ne ole liian ruuhkaisia. Saarella on myös monia pieniä kyliä, jotka ovat näkemisen arvoisia. Liikuntalomillamme pyrimme aina järjestämään vähintään yhden vaellusretken ja yhden pyöräretken. Lisäksi on mahdollista vuokrata kajakki ja päästä paikkoihin, joihin ei kävellen tai pyörällä pääse.

Kreikan suurin saari täynnä kulttuuria ja historiaa

Kreeta on noin 650 000 asukkaallaan Välimeren viidenneksi suurin saari. Kreeta on historian aikana kuulunut useille voimakkaille sivilisaatioille, kuten Minolaisille, Rooman valtakunnalle ja Ottomaanien valtakunnalle. Kreetalle myönnettiin itsehallinto vuonna 1898, jonka jälkeen liitto Kreikkan kanssa toteutui vuonna 1913. Toisen maailmansodan aikana Hitlerin johtama Saksa miehitti Kreetan ja vielä nykyäänkin järjetetään opastettuja veneretkiä alasammuttujen hävittäjien hylyille.

4 tähden All-inclusive majoitus

Yövymme matkan aikana kauniissa Kiani Beach Resortissa, joka on saanut Googlessa keskimäärin 4,6/5 tähteä yli 2 300 asiakasarvostelusta ja hotellin paikallinen luokitus on 5 tähteä. Hotellissa on oma ranta, suuret uima-altaat sekä lapsille että aikuisille, kuntosali, tennis, kylpylä, rantalentopallokenttä ja paljon muuta. Matkan hintaan sisältyy All-Inclusive -palvelu, mikä käytännössä tarkoittaa, että suurin osa hotellin asioista on ilmaisia, esimerkiksi 3 ateriaa päivässä, välipalat, juomavalikoima, tilat, wifi jne.

Tarkempia tietoja saat käymällä hotellin omalla verkkosivustolla. Hotellihuoneet ovat tilavia (31-35 m2), siistejä ja hyvin varusteltuja. Huoneissa on minibaari, ilmastointi, wifi, tallelokero, kahvin- ja teenkeitin sekä vaatekaappi.

Matkanjohtajat

Liikuntalomat Linda Isokoski

Linda Isokoski

Nimeni on Linda Isokoski. Kasvoin Kokkolassa, mutta olen asunut Vaasassa opiskeluajoista lähtien. Työskentelen päivittäin perheyrityksessämme kivialalla. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntamuotoja lähes 20 vuotta ja olen myös kouluttautunut lisensoiduksi personal traineriksi, rentoutumisvalmentajaksi ja mentaalivalmentajaksi. Uskon, että kaiken liikunnan tulee olla hauskaa, pitää nauttia tekemisestä ja saada hyvä fiilis! Tulee olemaan niin hauskaa treenata ja olla yhdessä lämmössä!

Sannamari Ulvinen matkanjohtaja liikuntalomat.fi

Sannamari Ulvinen

Olen toiminut yli 20 vuotta asiakaspalvelijana ja siitä yli 10 vuotta fysioterapia ja liikunta-alalla. Koulutuksiini kuuluu muun muassa fysioterapeutti (AMK), FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja ja PhysioPilates-ohjaaja. Ryhmäliikunnan ohjaamisessa vahvuuksiani ovat monipuolinen kokemus ihmisen kehosta sekä mielestä ja kyky luoda liikkumisesta onnistumisen kokemuksia. Tuon reissulle innostusta ja iloista yhdessä tekemisen meininkiä. Tästä tulee ensimmäinen liikuntalomani, jolta odotan yhteisiä ikimuistoisia treenihetkiä!

Pakettihinta

Huom! Mikäli haluatte välttää yhden hengen huoneen lisämaksun, voitte mainita viesti-/kysymyskentässä halustanne asua toisen yksin matkustavan lomalaisen kanssa (esim. samaa sukupuolta). Emme pysty lupaamaan löytävämme kaikille huonekavereita, mutta yritämme parhaamme.

Vaasasta

Lähtö 16.9.2023
1599 Normaali hinta, 1 henkilö
  • Finnair (Vaasa – Kreeta, Chania – Vaasa). Lyhyt välilasku Helsingissä.
  • Kuljetus lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle kotimatkalla.
  • Majoitus Kiani Beach Resortissa, 7 yötä kahden hengen huoneessa (16.9.2023 – 23.9.2023). Yhden hengen huoneen lisämaksu: 76 €/yö
  • All-inclusive, aamiainen, lounas, illallinen, välipalat ja juomat sisältyvät hintaan.
  • Opastettu vaellusretki kauniissa luonnossa kauniissa maisemissa.
  • Harjoitustilat, mm. kuntokeskus, uima-allas, tenniskentät, beach volley kenttä jne
  • Keskimäärin 3-4 ohjattua harjoitusta päivässä. Esim. vesijumppa, zumba, intervalliharjoitus, jooga, vaellus ja pyöräily. Mukana on 2 ohjaajaa.
  • Vapaaehtoisia iltaohjelmia ja sosiaalisia tapahtumia.
All-Inclusive

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika syksyn Liikuntalomalle on päättynyt. Kevään 2024 Liikuntalomat julkaistaan lokakuun aikana. Muistathan tilata uutiskirjeemme, mikäli haluat mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon Liikuntalomille halvemmalla VIP-hinnalla.

Matkan erityisehdot

Tämän matkaan sovelletaan tiettyjä takaisinmaksuja koskevia erityisehtoja, jotka poikkeavat yleisistä matkaehdoistamme.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten maksu suoritetaan?

Maksu suoritetaan yleensä kahdessa erässä. Osan hinnasta laskutamme pian ilmoittautumisen jälkeen. Yleensä ensimmäisen erän suuruus on noin 400€, mutta summa saattaa vaihdella. Kokonaissumman loppuosan laskutamme myöhäisemmässä vaiheessa matkan lähestyessä.

Matkan maksaminen luottokortilla on myös mahdollista. Tällöin koko summa maksetaan kerralla ja matkan hintaan lisätään käsittelymaksu (20-30€).

Millaiset ovat takaisinmaksuehdot?

Jokaisen matkan omalla sivulla löytyvät kyseisen matkan takaisinmaksuehdot. Takaisinmaksuvaihtoehdot ovat riippuvaisia siitä, missä vaiheessa ilmoittautuminen perutaan. Useimmiten koko summa hyvitetään, mikäli peruutus tehdään varhaisessa vaiheessa. Myöhemmin on mahdollista saada osa summasta takaisin.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Mikäli Nordic Training Camp peruu matkan, koko summa maksetaan takaisin.

Minkä ikäisiä liikuntalomien osallistujat yleensä ovat?

Keski-ikä vaihtelee matkasta toiseen, mutta suurimmaksi osin matkustajat ovat 50–70 -vuotiaita. Ohjelma ja konsepti sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös huomattavasti nuoremmille.

Olen kuullut, että useimmat matkustavat pareittain liikuntalomilla, voinko tulla yksin?

Ehdottomasti voit! Monet ihmiset matkustavat pareittain, mutta on myös heitä, jotka tulevat yksin. Mikäli tulet yksin, voit joko ilmoittaa haluavasi yöpyä toisen matkustajan (esim. samaa sukupuolta olevan) kanssa, tai voit maksaa yhden hengen huoneen lisämaksun ja asua yksin.

Miten hyvässä fyysisessä kunnossa on oltava voidakseen osallistua liikuntalomalle?

Sinun ei tarvitse olla hyvässä fyysisessä kunnossa osallistuaksesi liikuntalomalle. Matkustajat saavat itse päättää, mihin aktiviteetteihin he osallistuvat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa eri intensiteettiasteilla.

Voiko matkoillenne ottaa lapsia mukaan ja mitä se maksaa?

Lapset voivat ehdottomasti osallistua matkoillemme ja myös osallistua ohjelmaan, mikäli he eivät ole liian pieniä. Useimmissa tapauksissa on mahdollista saada jonkinlainen lapsialennus, noin 10-15%, mikäli lapsi on alle 15-vuotias.

Liikuntalomat

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Matkat halvemmalla VIP-hinnalla!

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.