Liikuntaloma
Gran Canarialle

Talven Liikuntaloma

Ota tauko Suomen kylmästä talvesta ja lähde tammikuussa mukaan Liikuntalomalle Gran Canarialle! Viikon aikana keskitymme hauskoihin ja monipuolisiin liikunta-aktiviteetteihin, rentoutumiseen, perinteiseen turismiin ja rentoon yhdessäoloon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun järjestämme suomenkielisen Liikuntaloman talvella, ja mikä matkakohde sopisikaan paremmin kuin Kanariansaaret; kohtuullinen lentoaika, miellyttävät lämpötilat, kaunis luonto, pitkät hiekkarannat ja suuri valikoima viihtyisiä ravintoloita.

Kahden hengen huoneita on jäljellä 3. Yhden hengen huoneet on loppuunmyyty, mutta voit ilmoittautua jonoon ja olemme yhteydessä heti, mikäli paikka vapautuu.

Mikä on Liikuntaloma?

Nordic Training Campin Liikuntalomat ovat liikuntapainotteisia lomamatkoja, joiden tarkoitus on edistää hyvinvointia. Joka päivä matkojen aikana järjestetään useita aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, kuntopiiriä, liikkuvuusharjoituksia, zumbaa, intervalliharjoituksia sekä vaellus- ja pyöräretkiä. Osallistujat voivat vapaasti valita, mihin osallistuvat. Iltaisin järjestetään harjoittelun lisäksi yhteisiä illallisia sekä erilaisia tapahtumia.

NTC:n Liikuntalomat ovat pakettimatkoja, joiden hintaan kuuluu aina lennot, hotellit vähintään puolihoidolla, lentokenttäkuljetukset sekä ohjatut harjoitukset. Matkojen ohjaajat vaihtelevat, mutta kaikilla on vahva urheilutausta, ammattitaitoa liikunnasta ja terveydestä sekä halu tehdä matkasta mahdollisimman mukava jokaiselle osallistujalle.

Liikuntalomalle osallistuakseen ei tarvitse olla huippukunnossa. Aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista ja ne voidaan suorittaa omien kykyjen mukaan.

Hauskoja aktiviteetteja joka päivä!

Liikuntalomillamme pääset liikkumaan niin paljon kuin haluat! Joka päivä ohjelmassa on erilaisia liikunta-aktiviteetteja asiantuntevien ja ystävällisten ohjaajiemme johdolla. Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu mm. vesijumppaa, voimaharjoituksia, tanssia, liikkuvuusharjoituksia sekä leikkisiä harjoitteita.

Osallistuakseen Liikuntalomalle ei tarvitse olla kokenut urheilija tai fyysisesti huippukunnossa. Intensiteettiä ja vaikeusastetta on mahdollista muokata omien kykyjen mukaan ja aina voi itse päättää, mihin harjoituksiin osallistuu. Eniten matkasta saa kuitenkin irti, mikäli ei ole suuria ongelmia raajojen kanssa.

Vaellus- ja pyöräilyretket

Hotellimme ympäristö ja Gran Canarian rannikko tarjoavat tasaista maastoa, mutta saaren sydämessä kohoavat mahtavat vuoristoalueet. Tämä tekee saaresta täydellisen kohteen vaellus- ja pyöräilyharrastajille. Liikuntalomillamme pyrkimme järjestämään vähintään yhden yhteisen vaellus- ja pyöräretken paikallisten oppaiden johdolla.

Talven Liikuntalomalla vaellamme korkealla La Caldera de Tejedan alueella, muinaisen tulivuoren kraatterin laitamilla (n. 1700 m). Tämä UNESCO:n maailmanperintökohde tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja ainutlaatuista luontoa – kokemus, joka jää mieleesi ikuisesti. Vaelluksen pituus on n. 6 km ja vaikeustaso on keskivaikea.

Pyöräretkemme on n. 30 km pitkä ja se toteutetaan sähköpyörillä. Maasto on vaihtelevaa ja korkeuseroa kertyy upeissa maisemissa noin 700 metriä. 

San Agustín, rauhallinen ja viihtyisä lomakohde

Talven Liikuntaloman aikana majoitumme rauhallisella San Agustínin alueella, joka sijaitsee vilkkaamman Playa del Inglésin itäpuolella. Tämä alue on huomattavasti vehreämpi kuin saaren muut osat, mikä lisää viihtyisyyttä. San Agustínin matalat hiekkarannat ovat hyvin suojattuja tuulelta, joten suurista aalloista ei tarvitse huolehtia.

San Agustínista Playa del Inglésiin kulkeva suhteellisen uusi rantapromenadi on viime aikoina tullut erittäin suosituksi. Se on kokonaisuudessaan noin 4 kilometriä pitkä ja ulottuu San Agustínista Maspalomasin mahtaville hiekkadyyneille.

Suurkaupunki Las Palmas lyhyen matkan päässä

Jos haluat matkan aikana kokea suurkaupungin elämää, Las Palmas on vain 50 kilometrin päässä. Tämä lähes 400 000 asukkaan kaupunki tarjoaa kodikkaan ja viehättävän tunnelman, erityisesti sen suositulla rantabulevardilla kaupungin länsipuolella. Täällä voit nauttia monista ihanista ravintoloista ja kahviloista. Rentoutuaksesi voit esimerkiksi ottaa mukaan hyvän kirjan ja asettua mukavasti aurinkotuoliin rannalle.

Majoitus neljän tähden Gloria Palace San Agustínissa

Matkan aikana majoitumme neljän tähden Gloria Palace San Agustínissa, joka on Googlen lähes 5600 asiakasarvostelusta kerännyt 4,2 / 5 tähteä. Hotelli sijaitsee muutaman sadan metrin päässä rannasta ja kävelymatkan päässä vilkkaammasta Playa del Inglésistä. Hotellilta löytyy useita uima-altaita (lämmitettyjä), joista osa on tarkoitettu vain aikuisille. Hotellilla on hyvin varusteltu kuntosali ja erittäin korkeatasoinen kylpyläosasto, joka on suunnattu thalassoterapiaan. Hotellialueelta löytyy myös korkeatasoiset padel- ja tenniskentät. Hotelli tarjoaa ilmaisen kuljetuksen Maspalomasiin ja Playa del Inglésiin, ja halutessaan myös pyöränvuokraus onnistuu hotellin kautta.

Tilavat, 35 m² kokoiset huoneet takaavat mukavuuden ja niissä on ilmainen Wi-Fi. Hotellialueella on useita ravintoloita ja viihtyisiä baareja, joissa voit nauttia monipuolisista makuelämyksistä. Kahden hengen huoneissa on lisäksi merinäköala. Matkan hintaan sisältyy puolihoito, joka kattaa maukkaan aamiaisen ja herkullisen illallisen.

Matkan ohjaajat

Sannamari Ulvinen matkanjohtaja liikuntalomat.fi
Sannamari Ulvinen

Olen toiminut yli 20 vuotta asiakaspalvelijana ja siitä yli 10 vuotta fysioterapia ja liikunta-alalla. Koulutuksiini kuuluu muun muassa fysioterapeutti (AMK), FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja ja PhysioPilates-ohjaaja. Ryhmäliikunnan ohjaamisessa vahvuuksiani ovat monipuolinen kokemus ihmisen kehosta sekä mielestä ja kyky luoda liikkumisesta onnistumisen kokemuksia. Tuon reissulle innostusta ja iloista yhdessä tekemisen meininkiä. Tästä tulee neljäs Liikuntalomani, jolta odotan yhteisiä ikimuistoisia treenihetkiä!

Liikuntalomat Linda Isokoski
Linda Isokoski

Hei kaikki! Nimeni on Linda ja olen Vaasalaistunut Kokkolalainen ja liikuntaa eri muodoissa olen ohjannut n. 20 vuoden ajan. Olen lisensoitunut Fisaf Personal trainer sekä rentoutus- ja mentaalivalmentaja. Työskentelen perheyrityksessämme kivialalla ja vapaa-aikana minut löytää jumppahommista, crossfit boxilta tai metsästä koirani kanssa. Tämä on viides Liikuntalomani, ja tämän matkan yhdistäminen liikuntaan ,rentoutumiseen, hyvään ruokaan ja mukavaan seuraan tekee tästä reissusta myös varmasti aivan mahtavan! Odotan innolla teidän kaikkien tapaamista!

Liikuntalomat Maija Saikko 1
Maija Saikko

Olen Maija, 40-vuotias Vaasalainen. Mielestäni parasta liikunnassa on sen tuoma hyvä olo. Liikkumisen on ehdottomasti oltava myös hauskaa ja siksi sitä kannattaa mielestäni harrastaa monipuolisesti ja itselle mieluisia lajeja suosien. Minulle erityisen lähellä sydäntä on CrossFit ja toimin myös osakkaana ja valmentajana Vaasalaisella CrossFit -salilla. Olen suorittanut Liikunnan ja valmennuksen perustutkinnon Varalan Urheiluopistossa ja sen lisäksi kouluttautunut mm. PT:ksi, sekä CrossFit Level 2-tason valmentajaksi. Vapaa-aikaani vietän mieluiten perheeni kanssa, retkeillen, matkustellen tai maastopyöräillen. Toivottavasti nähdään tulevalla liikuntalomalla, joka tulee olemaan minulle ensimmäinen!

Pakettihinta

Helsingistä
Lähtö 8.1.2025
1599 Per henkilö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö.
  • Finnair, Lennot Helsinki – Gran Canaria – Helsinki
  • Saapuessa kuljetus lentokentältä hotellille sekä hotellilta lentokentälle paluupäivänä.
  • Majoitus Gloria Palace San Agustinissa, 7 yötä kahden hengen huoneessa (8.1 – 15.1.2025). Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö
  • Puolihoito, sisältäen aamiaisen ja illallisen.
  • Harjoitustilat, esim. kuntosali, uima-allas, padel- ja tenniskentät (varattavissa hotellin respan kautta)
  • Ohjatut liikuntatunnit, keskimäärin 4–5 tuntia päivässä. Esimerkkejä liikuntatunneista: voimaharjoittelu, pilates, jooga, tanssi, core, vesijumppa. Paikalla on kolme liikuntaohjaajaa.
  • Vapaaehtoisia iltaohjelmia ja sosiaalisia tapahtumia.
  • Liikuntaloma t-paita
  • Opastettu pyöräilyretki (sähköpyörän ja kypärän vuokra 45 € lisätään matkan hintaan)
  • Yhteinen patikointiretki La Caldera de Tejedan alueella, muinaisen tulivuoren kraatterin laitamilla (n. 1700 m), 35€/henkilö
Vaasasta
Lähtö 8.1.2025
1699 Per henkilö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö.
  • Finnair, Lennot Vaasa – Helsinki - Gran Canaria - Helsinki – Vaasa
  • Saapuessa kuljetus lentokentältä hotellille sekä hotellilta lentokentälle paluupäivänä.
  • Majoitus Gloria Palace San Agustinissa, 7 yötä kahden hengen huoneessa (8.1 – 15.1.2025). Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö
  • Puolihoito, sisältäen aamiaisen ja illallisen.
  • Harjoitustilat, esim. kuntosali, uima-allas, padel- ja tenniskentät (varattavissa hotellin respan kautta)
  • Ohjatut liikuntatunnit, keskimäärin 4–5 tuntia päivässä. Esimerkkejä liikuntatunneista: voimaharjoittelu, pilates, jooga, tanssi, core, vesijumppa. Paikalla on kolme liikuntaohjaajaa.
  • Vapaaehtoisia iltaohjelmia ja sosiaalisia tapahtumia.
  • Liikuntaloma t-paita
  • Opastettu pyöräilyretki (sähköpyörän ja kypärän vuokra 45€ lisätään matkan hintaan)
  • Yhteinen patikointiretki La Caldera de Tejedan alueella, muinaisen tulivuoren kraatterin laitamilla (n. 1700 m), 35€/henkilö
Ilmoittautuminen

Mietitkö jotain, josta haluaisit keskustella puhelimitse? Soita numeroon 050 349 2609 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikuntalomat.fi

Kahden hengen huoneita on jäljellä 3. Yhden hengen huoneet on loppuunmyyty, mutta voit ilmoittautua jonoon ja olemme yhteydessä heti, mikäli paikka vapautuu.

Ordinare anmälningstid har gått ut. Med god tur kan ett fåtal platser ännu vara tillgängliga p.g.a plötsliga bortfall eller liknande. Kontakta oss på info@halsoresan.fi för mer info.

Ilmoittautumislomake

Kun olet täyttänyt lomakkeen ja klikannut "Lähetä"-painiketta, uusi vahvistussivu ladataan selaimeen. Jos näin ei tapahdu, lomaketta ei ole lähetetty. Ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse, jos lomakkeen lähetys ei onnistu.

Matkan erityisehdot

Tämän matkaan sovelletaan tiettyjä takaisinmaksuja koskevia erityisehtoja, jotka poikkeavat yleisistä matkaehdoistamme.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko Liikuntalomat suomenkielisiä?

Liikuntalomat.fi sivustolta löytyvät matkat ovat täysin suomenkielisiä. Liikuntaohjaajat puhuvat suomea ja ohjelma on täysin suomenkielinen (pl. paikallisten ohjaajien ohjaamat esim. vaellukset ja pyöräilyt. Silloinkin suomenkieliset liikuntaohjaajat voivat toimia tulkkina).

Järjestämme myös ruotsinkielisiä Liikuntalomia. Ruotsinkieliset Liikuntalomat löytyvät sivulta www.halsoresan.fi.

Voiko varata oman lennon ja silti osallistua Liikuntalomaan?

Kyllä, jos haluaa matkustaa toisesta lähtökaupungista tai eri päivänä, voi varata oman lennon. Ryhmälennon hinta vähennetään silloin kokonaiskustannuksista.

Miten maksu suoritetaan?

Maksu suoritetaan yleensä kahdessa erässä. Osan hinnasta laskutamme pian ilmoittautumisen jälkeen. Yleensä ensimmäisen erän suuruus on noin 400€, mutta summa saattaa vaihdella. Kokonaissumman loppuosan laskutamme myöhäisemmässä vaiheessa matkan lähestyessä.

Matkan maksaminen luottokortilla on myös mahdollista. Tällöin koko summa maksetaan kerralla ja matkan hintaan lisätään käsittelymaksu (20-30€).

Millaiset ovat takaisinmaksuehdot?

Jokaisen matkan omalla sivulla löytyvät kyseisen matkan takaisinmaksuehdot. Takaisinmaksuvaihtoehdot ovat riippuvaisia siitä, missä vaiheessa ilmoittautuminen perutaan. Useimmiten koko summa hyvitetään, mikäli peruutus tehdään varhaisessa vaiheessa. Myöhemmin on mahdollista saada osa summasta takaisin.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Mikäli Nordic Training Camp peruu matkan, koko summa maksetaan takaisin.

Minkä ikäisiä Liikuntalomien osallistujat yleensä ovat?

Keski-ikä vaihtelee matkasta toiseen, mutta suurimmaksi osin matkustajat ovat 50–70 -vuotiaita. Ohjelma ja konsepti sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös huomattavasti nuoremmille.

Voinko osallistua Liikuntalomalle yksin?

Ehdottomasti voit! Liikuntalomilla on lähes puolet yksinmatkustavia. Mikäli tulet yksin, voit joko ilmoittaa haluavasi yöpyä toisen matkustajan (esim. samaa sukupuolta olevan) kanssa, tai voit maksaa yhden hengen huoneen lisämaksun ja asua yksin.

Miten hyvässä fyysisessä kunnossa on oltava voidakseen osallistua Liikuntalomalle?

Sinun ei tarvitse olla hyvässä fyysisessä kunnossa osallistuaksesi liikuntalomalle. Matkustajat saavat itse päättää, mihin aktiviteetteihin he osallistuvat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa eri intensiteettiasteilla.

Voiko matkoillenne ottaa lapsia mukaan ja mitä se maksaa?

Lapset voivat ehdottomasti osallistua matkoillemme ja myös osallistua ohjelmaan, mikäli he eivät ole liian pieniä. Useimmissa tapauksissa on mahdollista saada jonkinlainen lapsialennus, noin 10-15%, mikäli lapsi on alle 15-vuotias.

Voitteko ilmoittaa minulle, kun seuraava Liikuntalomat julkistetaan?

Ehdottomasti! Kotisivumme alaosasta voit tilata uutiskirjeemme, jonka tilaajille ilmoitamme heti, kun uusi Liikuntalomat julkistetaan.

Matkan lentoajat

Lennämme Finnairilla. Käsimatkatavara + 1 ruumaan menevä laukku per matkustaja.

Lähtö 8.1.2025
Vaasa – Helsinki 05.20 – 06.25
Helsinki – Gran Canari 07.25 – 11.55

Paluu 15.1.2025
Gran Canaria – Helsinki 12.55 – 21.10
Helsinki – Vaasa 23.55 – 01.05

Liikuntalomat

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Matkat halvemmalla VIP-hinnalla!

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.