Liikuntalomat logo

Nordic Training Camp Oy

Nordic Training Camp perustettiin vuonna 2009 viiden innokkaan suomalaisen yleisurheilijan toimesta. Perustajien mielestä jokaisella urheilijalla tulisi olla mahdollisuus harjoitusleiriin lämpimämmillä leveysasteilla, kuten heillä itselläkin oli urheiluun panostaessaan.

Viidestä perustajasta nykyään on jäljellä kaksi (Mats-Johan Hagman ja Johan Nordmyr) ja vastaavasti uusia tiimimme jäseniä ovat Robert Bamm, Malin Boholm sekä Jari Sara, joilla myös on vahva urheilutausta. Aluksi yritys järjesti harjoitusleirejä eri urheilulajeille, joista yleisurheilu, jalkapallo, uinti sekä paini olivat suosituimmat lajit. Suurimmaksi osin asiakkaat olivat kotoisin Suomesta, mutta leirejä järjestettiin myös ryhmille Ruotsista, Tanskasta ja Italiasta.

Myöhemmin laajensimme tarjontaamme myös kuntoilijoille (ei pelkästään eliittiurheilijoille ja urheiluun panostaville nuorille), jolloin loimme konseptimme Liikuntalomista. Suuntasimme Liikuntalomat heille, jotka haluavat yhdistää aktiviteetit ja liikunnan aurinkolomaan sekä samalla päästä nauttimaan paikallisesta kulttuurista. Kun tähän lisäsimme hyvän ruoan sekä mukana olevan iloisen, reppaan ja inspiroivan ohjaajatiimin aktiviteeteille, huomasimme löytäneemme toimivan konseptin! Teimme ensimmäiset matkamme yhteistyössä Vasabladetin kanssa ja matkat olivat hetkessä loppuunmyytyjä.

Nykypäivänä

Nyt olemme kuitenkin luopuneet harjoitusleirien järjestämisestä ja keskitymme toiminnassamme pääosin Liikuntalomiin. Olemme tosin lisänneet valikoimaamme myös vaellusmatkat, joita tulemme myös jatkossa järjestämään. Tähän asti Liikuntalomamme lähtöpaikkakuntina ovat toimineet Vaasa/Kruunupyy tai Helsinki, mutta tulevaisuudessa saatamme lähteä Liikuntalomalle myös joltain muulta paikkakunnalta.

Meille Nordic Training Campilla tärkeintä on, että sinä matkustajana koet olevasi lämpimästi tervetullut matkallemme. Olemme pieni, mutta erittäin ihmisläheinen matkanjärjestäjä, jolle palvelun laatu on ensisijaisen tärkeää. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi kokeneiden ja reippaiden ohjaajiemme kanssa, jotka myös tuovat iloa liikkumiseen ja osaavat motivoida!

Liikuntalomat

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Matkat halvemmalla VIP-hinnalla!

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.