Liikuntalomat logo

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Liikuntaloma?

Nordic Training Campin Liikuntalomat ovat liikuntapainotteisia lomamatkoja, joiden tarkoitus on edistää hyvinvointia. Joka päivä matkojen aikana järjestetään useita aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, kuntopiiriä, liikkuvuusharjoituksia, zumbaa, intervalliharjoituksia sekä vaellus- ja pyöräretkiä. Osallistujat voivat vapaasti valita, mihin osallistuvat. Iltaisin järjestetään harjoittelun lisäksi yhteisiä illallisia sekä erilaisia tapahtumia.

NTC:n Liikuntalomat ovat pakettimatkoja, joiden hintaan kuuluu aina lennot, hotellit vähintään puolihoidolla, lentokenttäkuljetukset sekä ohjatut harjoitukset. Matkojen ohjaajat vaihtelevat, mutta kaikilla on vahva urheilutausta, ammattitaitoa liikunnasta ja terveydestä sekä halu tehdä matkasta mahdollisimman mukava jokaiselle osallistujalle.

Liikuntalomalle osallistuakseen ei tarvitse olla huippukunnossa. Aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista ja ne voidaan suorittaa omien kykyjen mukaan.

Ovatko Liikuntalomat suomenkielisiä?

Liikuntalomat.fi sivustolta löytyvät matkat ovat täysin suomenkielisiä. Liikuntaohjaajat puhuvat suomea ja ohjelma on täysin suomenkielinen (pl. paikallisten ohjaajien ohjaamat esim. vaellukset ja pyöräilyt. Silloinkin suomenkieliset liikuntaohjaajat voivat toimia tulkkina).

Järjestämme myös ruotsinkielisiä Liikuntalomia. Ruotsinkieliset Liikuntalomat löytyvät sivulta www.halsoresan.fi.

Minkä ikäisiä liikuntalomien osallistujat yleensä ovat?

Keski-ikä vaihtelee matkasta toiseen, mutta suurimmaksi osin matkustajat ovat 50–70 -vuotiaita. Ohjelma ja konsepti sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös huomattavasti nuoremmille.

Voinko osallistua Liikuntalomalle yksin?

Ehdottomasti voit! Liikuntalomilla on lähes puolet yksinmatkustavia. Mikäli tulet yksin, voit joko ilmoittaa haluavasi yöpyä toisen matkustajan (esim. samaa sukupuolta olevan) kanssa, tai voit maksaa yhden hengen huoneen lisämaksun ja asua yksin.

Miten hyvässä fyysisessä kunnossa on oltava voidakseen osallistua liikuntalomalle?

Sinun ei tarvitse olla hyvässä fyysisessä kunnossa osallistuaksesi liikuntalomalle. Matkustajat saavat itse päättää, mihin aktiviteetteihin he osallistuvat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa eri intensiteettiasteilla.

Voitteko ilmoittaa minulle, kun seuraava Liikuntalomat julkistetaan?

Ehdottomasti! Kotisivumme alaosasta voit tilata uutiskirjeemme, jonka tilaajille ilmoitamme heti, kun uusi Liikuntalomat julkistetaan.

Voiko matkoillenne ottaa lapsia mukaan ja mitä se maksaa?

Lapset voivat ehdottomasti osallistua matkoillemme ja myös osallistua ohjelmaan, mikäli he eivät ole liian pieniä. Useimmissa tapauksissa on mahdollista saada jonkinlainen lapsialennus, noin 10-15%, mikäli lapsi on alle 15-vuotias.

Miten maksu suoritetaan?

Maksu suoritetaan yleensä kahdessa erässä. Osan hinnasta laskutamme pian ilmoittautumisen jälkeen. Yleensä ensimmäisen erän suuruus on noin 400€, mutta summa saattaa vaihdella. Kokonaissumman loppuosan laskutamme myöhäisemmässä vaiheessa matkan lähestyessä.

Matkan maksaminen luottokortilla on myös mahdollista. Tällöin koko summa maksetaan kerralla ja matkan hintaan lisätään käsittelymaksu (20-30€).

Millaiset ovat takaisinmaksuehdot?

Jokaisen matkan omalla sivulla löytyvät kyseisen matkan takaisinmaksuehdot. Takaisinmaksuvaihtoehdot ovat riippuvaisia siitä, missä vaiheessa ilmoittautuminen perutaan. Useimmiten koko summa hyvitetään, mikäli peruutus tehdään varhaisessa vaiheessa. Myöhemmin on mahdollista saada osa summasta takaisin.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Mikäli Nordic Training Camp peruu matkan, koko summa maksetaan takaisin.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli mietit vielä jotain!

Liikuntalomat Makarska 2022

Liikuntalomat

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Matkat halvemmalla VIP-hinnalla!

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.