Liikuntalomat logo

Liikuntaloma
Makarskan Rivieralle

Kevään Liikuntaloma 2024

Kevään Liikuntaloma Makarskan Rivieralle

Tule mukaan Liikuntalomalle Makarskan Rivieralle Kroatiaan ensi keväänä. Viikon aikana pääsemme nauttimaan monipuolisesta liikunnasta, lomailusta, upeista maisemista, ruuasta (all inclusive -hotelli) sekä hauskanpidosta.

Kauniin luonnon, upeiden rantojen, vakaan sään sekä korkeatasoisten hotellien myötä Makarskan Rivierasta on tullut yksi Kroatian suosituimmista lomakohteista. Yhteensä noin 60 km pitkä Riviera ulottuu pohjoisen Brelan lomakohteista aina eteläiseen Gradaciin asti. Rivieran keskuksena tunnettu Makarskan mukava ja kodikas kaupunki sijaitsee noin 60 kilometrin päässä Splitistä. Makarskan Rivieraa ympäröivän Biokovon vuoriston ansiosta alue on täydellinen vuoristovaellukseen sekä pyöräilyyn upeissa maisemissa.

HUOM! Liikuntaloma Makarskalle on loppuunmyyty. Ilmoittautuminen syksyn Liikuntalomalle on nyt auki!

Mikä on Liikuntaloma?

Nordic Training Campin Liikuntalomat ovat liikuntapainotteisia lomamatkoja, joiden tarkoitus on edistää hyvinvointia. Joka päivä matkojen aikana järjestetään useita aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, kuntopiiriä, liikkuvuusharjoituksia, zumbaa, intervalliharjoituksia sekä vaellus- ja pyöräretkiä. Osallistujat voivat vapaasti valita, mihin osallistuvat. Iltaisin järjestetään harjoittelun lisäksi yhteisiä illallisia sekä erilaisia tapahtumia.

NTC:n Liikuntalomat ovat pakettimatkoja, joiden hintaan kuuluu aina lennot, hotellit vähintään puolihoidolla, lentokenttäkuljetukset sekä ohjatut harjoitukset. Matkojen ohjaajat vaihtelevat, mutta kaikilla on vahva urheilutausta, ammattitaitoa liikunnasta ja terveydestä sekä halu tehdä matkasta mahdollisimman mukava jokaiselle osallistujalle.

Liikuntalomalle osallistuakseen ei tarvitse olla huippukunnossa. Aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista ja ne voidaan suorittaa omien kykyjen mukaan.

Hauskoja aktiviteetteja joka päivä

Liikuntalomillamme pääset liikkumaan niin paljon kuin haluat! Joka päivä ohjelmassa on erilaisia liikunta-aktiviteetteja asiantuntevien ja ystävällisten ohjaajiemme johdolla. Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu mm. vaellusta, voimaharjoituksia, pallopelejä, liikkuvuusharjoituksia sekä leikkisiä harjoitteita. Intensiteettiä ja vaikeusastetta on mahdollista muokata omien kykyjen mukaan ja aina voi itse päättää, mihin harjoituksiin osallistuu. Eniten matkasta saa kuitenkin irti, mikäli ei ole suuria ongelmia raajojen kanssa.

Upea ympäristö patikointiin ja pyöräilyyn

Biokovon vuoristosta (1762 m) on henkeäsalpaavat näkymät, joten Makarskan ympäristö sopii erinomaisesti patikointiin ja pyöräilyyn. Vain 20 kilometrin päässä hotellista on Biokovon luonnonpuisto, josta lähtee useita eritasoisia vuoristopolkuja. Kokeneelle pyöräilijälle on tarjolla vaativampia ja mäkisiä reittejä, jotka vaativat maastopyörän. Hotellilta voi myös vuokrata ilmaiseksi polkupyöriä ja pysyä helpommilla reiteillä. Matkan ohjelmaan kuuluu vähintään yksi opastettu vaellus sekä yksi pyöräretki. Pyörän ja kypärän vuokra lisätään hintaan.

Makarska & Tucepi

Viihtyisässä Makarskan lomakaupungissa on noin 14 000 asukasta. Määrä kuitenkin kasvaa lämpiminä kuukausina, jolloin matkailu on vilkkainta. Kaupungista löytyy mm. viihtyisiä ravintoloita merinäköalalla, kauppoja sekä kauniita kirkkoja. Kaupungin keskustasta löytyy myös tori, jossa on jatkuvasti erilaisia markkinoita. Matkan aikana asumme Tucepin kylässä, noin 5 kilometrin päässä Makarskasta. Tucepi tunnetaan 3 kilometriä pitkästä rannasta, mukavasta kävelykadusta sekä viihtyisista ravintoloista ja majataloista (Konobas), joissa tarjoillaan herkullista dalmatialaista ruokaa.

All-inclusive majoitus

Matkan aikana yövymme upeassa Bluesun Hotel Neptunissa (4,4/5 tähteä Googlen asiakasarvosteluissa), joka sijaitsee kauniissa Tučepin kylässä, noin 5 km päässä Makarskan keskustasta. Hotellissa on oma hieno ranta, suuri uima-allas, tenniskenttiä, kuntosali, rantalentopallokenttä ja paljon muuta. All inclusive -palveluun kuuluu mm. 5 ateriaa päivässä, juomat, Wi-FI, säilytystilat ja kaikkien tilojen käyttö. Uudet huoneet ovat valoisia, siistejä ja hyvinvarusteltuja.

Matkanjohtajat

Liikuntalomat Linda Isokoski

Linda Isokoski

Hei kaikki! Nimeni on Linda ja olen Vaasalaistunut Kokkolalainen ja liikuntaa eri muodoissa olen ohjannut n.20 vuoden ajan. Olen lisensoitunut Fisaf Personal trainer sekä rentoutus- ja mentaalivalmentaja. Työskentelen perheyrityksessämme kivialalla ja vapaa-aikana minut löytää jumppahommista, crossfit boxilta tai metsästä koirani kanssa. Tämä on neljäs Liikuntamatkani, ja tämän matkan yhdistäminen liikuntaan, rentoutumiseen, hyvään ruokaan ja mukavaan seuraan tekee tästä reissusta myös varmasti aivan mahtavan! Odotan innolla teidän kaikkien tapaamista!

Sannamari Ulvinen matkanjohtaja liikuntalomat.fi

Sannamari Ulvinen

Olen toiminut yli 20 vuotta asiakaspalvelijana ja siitä yli 10 vuotta fysioterapia ja liikunta-alalla. Koulutuksiini kuuluu muun muassa fysioterapeutti (AMK), FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja ja PhysioPilates-ohjaaja. Ryhmäliikunnan ohjaamisessa vahvuuksiani ovat monipuolinen kokemus ihmisen kehosta sekä mielestä ja kyky luoda liikkumisesta onnistumisen kokemuksia. Tuon reissulle innostusta ja iloista yhdessä tekemisen meininkiä. Tästä tulee toinen liikuntalomani, jolta odotan yhteisiä ikimuistoisia treenihetkiä!

Pakettihinta

Hotellin yhden hengen huoneen lisämaksun vuoksi muistutamme, että voit ilmoittaa olevasi kiinnostunut matkasta, mikäli huone on mahdollista jakaa esim. samaa sukupuolta olevan matkustajan kanssa. Tämäntyyppinen kiinnostuksenilmaisu ei ole sitova, mutta ei myöskään takaa paikkaa matkalle. Mikäli onnistumme löytämään huonetoverin ja matkalle on vielä paikkoja jäljellä, voit tehdä päätöksen ilmoittautumisesta.

Tiedoksi: suurin osa ilmoittautuneista matkustavat yksin.

Helsingistä

Lähtö 3.5.2023
1499 Per henkilö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 32€/yö.
  • Finnair (Meno 3.5: Helsinki – Split klo 17.30 – 19.30. Paluu 10.5: Split – Helsinki klo 20.30 – 00.35)
  • Saapuessa kuljetus Splitin lentokentältä hotellille sekä hotellilta lentokentälle paluupäivänä.
  • Majoitus Bluesun Hotel Neptunissa, 7 yötä.
  • All inclusive, aamiainen, lounas ja päivällinen, purtavaa yöllä ja iltapäivällä, juomat jne.
  • Opastettu vaellusretki kauniissa maisemissa.
  • Opastettu pyöräilyretki (pyörän ja kypärän vuokra, n. 20-40 € lisätään matkan hintaan. Summa tarkentuu lähiaikoina)
  • Harjoitustilat, esim. kuntosali, uima-allas, tenniskentät, kuntoilupolut jne.
  • Keskimäärin 3-5 ohjattua harjoitusta päivässä. Esim. vesijumppa, zumba, intervalliharjoitus, jooga, vaellus ja pyöräily. Mukana on 2 liikuntaohjaajaa.
  • Vapaaehtoisia iltaohjelmia ja sosiaalisia tapahtumia.
All-Inclusive

Ilmoittautuminen

Mikäli asutte kaukana Helsingistä suosittelemme jäämään paluumatkalla yöksi Vantaan lentokentän lähellä oleviin hotelleihin, esim. Pilot Airport Hotel tai Skyline Airport Hotel. Hinta-arvio: 100-120€ kahdelta ihmiseltä.

Matkan erityisehdot

Tämän matkaan sovelletaan tiettyjä takaisinmaksuja koskevia erityisehtoja, jotka poikkeavat yleisistä matkaehdoistamme.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko Liikuntalomat suomenkielisiä?

Liikuntalomat.fi sivustolta löytyvät matkat ovat täysin suomenkielisiä. Liikuntaohjaajat puhuvat suomea ja ohjelma on täysin suomenkielinen (pl. paikallisten ohjaajien ohjaamat esim. vaellukset ja pyöräilyt. Silloinkin suomenkieliset liikuntaohjaajat voivat toimia tulkkina).

Järjestämme myös ruotsinkielisiä Liikuntalomia. Ruotsinkieliset Liikuntalomat löytyvät sivulta www.halsoresan.fi.

Miten maksu suoritetaan?

Maksu suoritetaan yleensä kahdessa erässä. Osan hinnasta laskutamme pian ilmoittautumisen jälkeen. Yleensä ensimmäisen erän suuruus on noin 400€, mutta summa saattaa vaihdella. Kokonaissumman loppuosan laskutamme myöhäisemmässä vaiheessa matkan lähestyessä.

Matkan maksaminen luottokortilla on myös mahdollista. Tällöin koko summa maksetaan kerralla ja matkan hintaan lisätään käsittelymaksu (20-30€).

Millaiset ovat takaisinmaksuehdot?

Jokaisen matkan omalla sivulla löytyvät kyseisen matkan takaisinmaksuehdot. Takaisinmaksuvaihtoehdot ovat riippuvaisia siitä, missä vaiheessa ilmoittautuminen perutaan. Useimmiten koko summa hyvitetään, mikäli peruutus tehdään varhaisessa vaiheessa. Myöhemmin on mahdollista saada osa summasta takaisin.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Mikäli Nordic Training Camp peruu matkan, koko summa maksetaan takaisin.

Minkä ikäisiä Liikuntalomien osallistujat yleensä ovat?

Keski-ikä vaihtelee matkasta toiseen, mutta suurimmaksi osin matkustajat ovat 50–70 -vuotiaita. Ohjelma ja konsepti sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös huomattavasti nuoremmille.

Voinko osallistua Liikuntalomalle yksin?

Ehdottomasti voit! Liikuntalomilla on lähes puolet yksinmatkustavia. Mikäli tulet yksin, voit joko ilmoittaa haluavasi yöpyä toisen matkustajan (esim. samaa sukupuolta olevan) kanssa, tai voit maksaa yhden hengen huoneen lisämaksun ja asua yksin.

Miten hyvässä fyysisessä kunnossa on oltava voidakseen osallistua Liikuntalomalle?

Sinun ei tarvitse olla hyvässä fyysisessä kunnossa osallistuaksesi liikuntalomalle. Matkustajat saavat itse päättää, mihin aktiviteetteihin he osallistuvat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa eri intensiteettiasteilla.

Voiko matkoillenne ottaa lapsia mukaan ja mitä se maksaa?

Lapset voivat ehdottomasti osallistua matkoillemme ja myös osallistua ohjelmaan, mikäli he eivät ole liian pieniä. Useimmissa tapauksissa on mahdollista saada jonkinlainen lapsialennus, noin 10-15%, mikäli lapsi on alle 15-vuotias.

Voitteko ilmoittaa minulle, kun seuraava Liikuntalomat julkistetaan?

Ehdottomasti! Kotisivumme alaosasta voit tilata uutiskirjeemme, jonka tilaajille ilmoitamme heti, kun uusi Liikuntalomat julkistetaan.

Liikuntalomat

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Matkat halvemmalla VIP-hinnalla!

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.