Liikuntaloma
Espanjan kultarannikolle

Syksyn Liikuntaloma

Syksyn Liikuntalomalla suuntana on katalonialainen rantakaupunki Cambrils Espanjan kultarannikolla! Lähtöpaikkakuntina toimivat sekä Vaasa että Helsinki ja lentojen määränpäänä on Barcelona, josta on noin 1,5 tunnin ajomatka hotellillemme Cambrilsissa. Tuttuun tapaan tulemme viikon aikana liikkumaan aktiivisesti, rentoutumaan sekä nauttimaan auringosta, lämmöstä ja hyvästä ruuasta. Vapaita paikkoja matkalle on vain 37, joten kannattaa ilmoittautua mukaan nopeasti.

Mikä on Liikuntaloma?

Nordic Training Campin Liikuntalomat ovat liikuntapainotteisia lomamatkoja, joiden tarkoitus on edistää hyvinvointia. Joka päivä matkojen aikana järjestetään useita aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, kuntopiiriä, liikkuvuusharjoituksia, zumbaa, intervalliharjoituksia sekä vaellus- ja pyöräretkiä. Osallistujat voivat vapaasti valita, mihin osallistuvat. Iltaisin järjestetään harjoittelun lisäksi yhteisiä illallisia sekä erilaisia tapahtumia.

NTC:n Liikuntalomat ovat pakettimatkoja, joiden hintaan kuuluu aina lennot, hotellit vähintään puolihoidolla, lentokenttäkuljetukset sekä ohjatut harjoitukset. Matkojen ohjaajat vaihtelevat, mutta kaikilla on vahva urheilutausta, ammattitaitoa liikunnasta ja terveydestä sekä halu tehdä matkasta mahdollisimman mukava jokaiselle osallistujalle.

Liikuntalomalle osallistuakseen ei tarvitse olla huippukunnossa. Aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista ja ne voidaan suorittaa omien kykyjen mukaan.

Hauskoja aktiviteetteja joka päivä!

Liikuntalomillamme pääset liikkumaan niin paljon kuin haluat! Joka päivä ohjelmassa on erilaisia liikunta-aktiviteetteja asiantuntevien ja ystävällisten ohjaajiemme johdolla. Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu mm. vaellusta, voimaharjoituksia, pallopelejä, liikkuvuusharjoituksia sekä leikkisiä harjoitteita.

Osallistuakseen Liikuntalomalle ei tarvitse olla kokenut urheilija tai fyysisesti huippukunnossa. Intensiteettiä ja vaikeusastetta on mahdollista muokata omien kykyjen mukaan ja aina voi itse päättää, mihin harjoituksiin osallistuu. Eniten matkasta saa kuitenkin irti, mikäli ei ole suuria ongelmia raajojen kanssa.

Vaellus- ja pyöräilyretket

Katalonian luonto on hyvin vaihtelevaa, mutta maasto sopii erittäin hyvin vaellukseen ja pyöräilyyn. Rannikolla on tasaista, mutta pohjoisempana löytyy vuoristoisia alueita. Korkeimmat vuorenhuiput löytyvät Pyreneiden vuoristosta, joka sijaitsee Pohjois-Kataloniassa Espanjan ja Ranskan välisellä rajalla. Lähempänä Cambrilsin hotelliamme löytyy luonnonpuisto ja vuorijono Prades, jonka huiput ylittävät 1100 metriä. Liikuntalomillamme pyrimme aina siihen, että järjestämme yhden vaellusretken sekä yhden pyöräilyretken.

Vaelluksen aikana maasto voi ajoittain olla haastava, joten osallistuakseen vaellukseen, raajojen tulisi olla suhteellisen hyvässä kunnossa. Normaalisti vaelluksen pituus on 8-13 km. Pyöräretki suoritetaan todennäköisesti sähköpyörillä, joka mahdollistaa pidemmän retken sekä haastavamman maaston. Sähköpyörien avulla pyöräretkelle osallistuminen onnistuu, mikäli tavallisella pyörällä pystyy muutaman kilometrin pyöräilemään ongelmitta.

Espanjalainen Katalonia

Katalonian pääkaupunkina tunnettu Barcelona on nykyään yksi Espanjan suosituimmista matkakohteista. Alue koostuu Lleidan, Tarragonan, Gironan ja Barcelonan provinsseista. Yhteensä alueella on noin 7,5 miljoonaa asukasta. Kataloniassa on oma kieli ja alueella on itsehallinto-oikeus, mikä tekee Kataloniasta erilaisen muihin Espanjan alueisiin verrattuna.

Katalonian kenties tunnetuin alue on Katalonian pääkaupunki Barcelona, jossa on vilkas yöelämä, kaunista arkkitehtuuria sekä nähtävyyksiä, kuten La Sagrada de Familia. Barcelonan lisäksi etelämpänä Tarragonassa on Rooman valtakunnan aikaisia raunioita ja amfiteatteri sekä Costa Dorada pitkine hiekkarantoineen. Halutessaan voi myös matkustaa esimerkiksi 48 km Barcelonasta luoteeseen, jossa on Santa Maria de Montserratin luostari.

Rantakaupunki Cambrils

Matkan aikana majoitumme Cambrilsissa, joka kuuluu Tarragonan provinssiin. Cambrils on viime vuosikymmenien saatossa kehittynyt pienestä kalastajakylästä pieneksi kaupungiksi, jonka asukasluku on noin 33 000. Kuten muistakin Espanjan rantakaupungeista, Cambrilsista löytyy mukavia paikallisia ravintoloita ja kauppoja, eloisa satama-alue sekä hieno rantakatu.

Yksi alueen suurimmista nähtävyyksistä on PortAventur, joka on yksi Euroopan suurimmista huvipuistoista.

Majoitus neljän tähden Estival Eldorado Resortissa

Matkan aikana majoitumme hienossa Estival Eldorado Resortissa, joka on saanut 4,4/5 tähteä Googlen yli 3700 asiakasarvioinnin mukaan. Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä merestä ja hotellilla on oma rantatontti. Hotellialueelta löytyy suuria uima-altaita sekä lapsille että aikuisille, kuntosali, padel- ja tenniskentät, spa sekä paljon muuta. Matkan hintaan kuuluu puolihoito, eli aamupala sekä illallinen joka päivä. Siisteihin ja hyvin varusteltuihin hotellihuoneisiin kuuluu minijääkaappi, ilmastointi, wifi, säilytyskaappi, kahvinkeitin sekä vaatekaappi.

Matkan ohjaajat

Sannamari Ulvinen matkanjohtaja liikuntalomat.fi
Sannamari Ulvinen

Olen toiminut yli 20 vuotta asiakaspalvelijana ja siitä yli 10 vuotta fysioterapia ja liikunta-alalla. Koulutuksiini kuuluu muun muassa fysioterapeutti (AMK), FIHF Personal Trainer, Psyykkinen valmentaja ja PhysioPilates-ohjaaja. Ryhmäliikunnan ohjaamisessa vahvuuksiani ovat monipuolinen kokemus ihmisen kehosta sekä mielestä ja kyky luoda liikkumisesta onnistumisen kokemuksia. Tuon reissulle innostusta ja iloista yhdessä tekemisen meininkiä. Tästä tulee kolmas Liikuntalomani, jolta odotan yhteisiä ikimuistoisia treenihetkiä!

Liikuntalomat Linda Isokoski
Linda Isokoski

Hei kaikki! Nimeni on Linda ja olen Vaasalaistunut Kokkolalainen ja liikuntaa eri muodoissa olen ohjannut n. 20 vuoden ajan. Olen lisensoitunut Fisaf Personal trainer sekä rentoutus- ja mentaalivalmentaja. Työskentelen perheyrityksessämme kivialalla ja vapaa-aikana minut löytää jumppahommista, crossfit boxilta tai metsästä koirani kanssa. Tämä on neljäs Liikuntalomani, ja tämän matkan yhdistäminen liikuntaan ,rentoutumiseen, hyvään ruokaan ja mukavaan seuraan tekee tästä reissusta myös varmasti aivan mahtavan! Odotan innolla teidän kaikkien tapaamista!

Jari Sara Liikuntalomat ohjaaja
Jari Sara

Hei! Olen Pietarsaaresta kotoisin ja nykyään asun Vaasassa. Urheilu on ollut lähellä sydäntäni koko elämäni ajan. Olen entinen ammattijalkapalloilija ja jalkapallouran jälkeen olen muiden pallopelien ohella keskittynyt harjoittelemaan mm. calisthenicsiä. Nordic Training Campin osakkaana olen järjestänyt useamman Liikuntaloman, mutta tästä tulee ensimmäinen Liikuntaloma, minne pääsen itsekin mukaan. Odotan jo innolla, että pääsemme matkaan ja viettämään yhdessä aktiivista viikkoa etelän lämmössä!

Jari Sara

Hejsan! Robert Bamm heter jag, 33 år gammal och bosatt i Helsingfors. Som delägare i Nordic Training Camp arbetar jag mycket med företagets marknadsföring och hemsida. Då jag inte arbetar med mina egna företag hittar man mig ofta i gymmet eller på volleybollplanen. Idrott och träning har hängt med starkt sedan barnsben, och fram till 20 års ålder elitsatsade jag på längdhopp. Hösten 2019 var jag på min första hälsoresa till Kroatien. Lopud blir hälsoresa nr 6 för mig och jag måste säga att jag är riktigt taggad på att få komma iväg.

Pakettihinta

Helsingistä
Lähtö 25.9.2024
1599 Per henkilö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö.
 • Finnair, Lennot Vaasa/Helsinki – Barcelona sekä Barcelona – Vaasa/Helsinki
 • Saapuessa kuljetus Barcelonan lentokentältä hotellille sekä hotellilta lentokentälle paluupäivänä.
 • Majoitus Estival Eldorado Resortissa, 7 yötä (25.9. – 2.10.2024). Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö
 • Puolihoito; aamupala ja illallinen kuuluvat hintaan
 • Opastettu vaellusretki kauniissa maisemissa.
 • Opastettu pyöräilyretki (pyörän ja kypärän vuokra 44 € lisätään matkan hintaan)
 • Harjoitustilat, esim. kuntosali, uima-allas, padel- ja tenniskenttä, lämmitetty sisäallas
 • Keskimäärin 3-5 ohjattua harjoitusta päivässä. Esim. vesijumppa, zumba, intervalliharjoitus, jooga, vaellus ja pyöräily. Mukana on 3 liikuntaohjaajaa.
 • Päiväretki isompaan kaupunkiin tai muuhun kiinnostavaan kohteeseen (kohde ei vielä selvillä)
 • Vapaaehtoisia iltaohjelmia ja sosiaalisia tapahtumia.
 • Liikuntaloma t-paita
Vaasasta
Lähtö 25.9.2024
1599 Per henkilö kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö.
 • Finnair, Lennot Vaasa/Helsinki – Barcelona sekä Barcelona – Vaasa/Helsinki
 • Saapuessa kuljetus Barcelonan lentokentältä hotellille sekä hotellilta lentokentälle paluupäivänä.
 • Majoitus Estival Eldorado Resortissa, 7 yötä (25.9. – 2.10.2024). Yhden hengen huoneen lisämaksu: 22€/yö
 • Puolihoito; aamupala ja illallinen kuuluvat hintaan
 • Opastettu vaellusretki kauniissa maisemissa.
 • Opastettu pyöräilyretki (pyörän ja kypärän vuokra 44€ lisätään matkan hintaan)
 • Harjoitustilat, esim. kuntosali, uima-allas, padel- ja tenniskenttä, lämmitetty sisäallas
 • Keskimäärin 3-5 ohjattua harjoitusta päivässä. Esim. vesijumppa, zumba, intervalliharjoitus, jooga, vaellus ja pyöräily. Mukana on 3 liikuntaohjaajaa.
 • Päiväretki isompaan kaupunkiin tai muuhun kiinnostavaan kohteeseen (kohde ei vielä selvillä)
 • Vapaaehtoisia iltaohjelmia ja sosiaalisia tapahtumia.
 • Liikuntaloma t-paita
Ilmoittautuminen

Mietitkö jotain, josta haluaisit keskustella puhelimitse? Soita numeroon 050 349 2609 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikuntalomat.fi

Ordinare anmälningstid har gått ut. Med god tur kan ett fåtal platser ännu vara tillgängliga p.g.a plötsliga bortfall eller liknande. Kontakta oss på info@halsoresan.fi för mer info.

Ilmoittautumislomake

Matkan takaisinmaksuehdot

Tämän matkaan sovelletaan tiettyjä takaisinmaksuja koskevia erityisehtoja, jotka poikkeavat yleisistä matkaehdoistamme.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten maksu suoritetaan?

Maksu suoritetaan yleensä kahdessa erässä. Osan hinnasta laskutamme pian ilmoittautumisen jälkeen. Yleensä ensimmäisen erän suuruus on noin 400€, mutta summa saattaa vaihdella. Kokonaissumman loppuosan laskutamme myöhäisemmässä vaiheessa matkan lähestyessä.

Matkan maksaminen luottokortilla on myös mahdollista. Tällöin koko summa maksetaan kerralla ja matkan hintaan lisätään käsittelymaksu (20-30€).

Millaiset ovat takaisinmaksuehdot?

Jokaisen matkan omalla sivulla löytyvät kyseisen matkan takaisinmaksuehdot. Takaisinmaksuvaihtoehdot ovat riippuvaisia siitä, missä vaiheessa ilmoittautuminen perutaan. Useimmiten koko summa hyvitetään, mikäli peruutus tehdään varhaisessa vaiheessa. Myöhemmin on mahdollista saada osa summasta takaisin.

Hyvä matkavakuutus saattaa kuitenkin korvata peruuntuneen matkan, mikäli syy on hyväksyttävä. Siksi suosittelemme, että matkustajat pitävät vakuutuksensa ajan tasalla, mikäli he saattavat joutua perumaan matkavarauksen.

Mikäli Nordic Training Camp peruu matkan, koko summa maksetaan takaisin.

Minkä ikäisiä liikuntalomien osallistujat yleensä ovat?

Keski-ikä vaihtelee matkasta toiseen, mutta suurimmaksi osin matkustajat ovat 50–70 -vuotiaita. Ohjelma ja konsepti sopivat kuitenkin yhtä hyvin myös huomattavasti nuoremmille.

Voinko osallistua Liikuntalomalle yksin?

Ehdottomasti voit! Liikuntalomilla on lähes puolet yksinmatkustavia. Mikäli tulet yksin, voit joko ilmoittaa haluavasi yöpyä toisen matkustajan (esim. samaa sukupuolta olevan) kanssa, tai voit maksaa yhden hengen huoneen lisämaksun ja asua yksin.

Miten hyvässä fyysisessä kunnossa on oltava voidakseen osallistua liikuntalomalle?

Sinun ei tarvitse olla hyvässä fyysisessä kunnossa osallistuaksesi liikuntalomalle. Matkustajat saavat itse päättää, mihin aktiviteetteihin he osallistuvat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa eri intensiteettiasteilla.

Voiko matkoillenne ottaa lapsia mukaan ja mitä se maksaa?

Lapset voivat ehdottomasti osallistua matkoillemme ja myös osallistua ohjelmaan, mikäli he eivät ole liian pieniä. Useimmissa tapauksissa on mahdollista saada jonkinlainen lapsialennus, noin 10-15%, mikäli lapsi on alle 15-vuotias.

Matkan lentoajat

Lennämme Finnairilla. Käsimatkatavara + 1 ruumaan menevä laukku per matkustaja.

Lähtö 25.9.2024
Vaasa – Helsinki 14.25 – 15.25
Helsinki – Barcelona 17.05 – 20.05

Paluu 2.10.2024
Barcelona – Helsinki 10.05 – 15.10
Helsinki – Vaasa 16.10 – 17.10

Liikuntalomat

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.

Matkat halvemmalla VIP-hinnalla!

Haluatko saada tietoa tulevista Liikuntalomista ja vaellusmatkoista heti, kun ne julkaistaan sekä saada ne myös halvemmalla VIP-hinnalla? Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja voit olla varma, että saat tiedot nopeasti ja edullisimpaan hintaan.